0%

Welkom

635001-c2b6ab8819d34eba92805c49d2d248c0

Op deze en volgende pagina's vindt u alle informatie over ons vakantieappartement in Nieuwpoort.

Nieuwpoort: Zoveel te doen en zoveel te beleven in Nieuwpoort. Naast een verkeersvrije zeedijk en een schitterend zandstrand heeft Nieuwpoort de grootste jachthaven van Noord-Europa met om en bij de 2000 ligplaatsen. zeker uw bezoekje waard.

Nieuwpoort-Bad is zonder meer één der snelst groeiende kuststeden. De laatste jaren heeft Nieuwpoort heel wat inspanningen geleverd om het de toerist zo aangenaam mogelijk te maken en van Nieuwpoort de "place-to-be" te maken van de Belgische westkust.

Houdt U van een rustig verblijf of van een strandvakantie, dan komt U hier ongetwijfeld aan uw trekken. Nieuwpoort-bad bezit een zeer breed strand, prachtige duinen met een rustige autovrije zeedijk.

Houdt U van wandelen en fietsen, dan is dit ook de juiste plaats. Denk maar aan een schitterende wandelinglangs de vaargeul op de houten promenade waar u stapt van Nieuwpoort Stad tot een paar honderdmeter in zee. Met de nieuwe veerpont bent u onmiddellijk, zelfs vergezeld van uw fiets, in het beschermd natuurgebied van Nieuwpoort.

Ook het totaal vernieuwde winkelcentrum is zeker de moeite waard met zijn talrijke mooie shops, boetieks en heerlijke restaurants.

Bent U sportief , dan biedt Nieuwpoort u de beste mogelijkheden van de kust met tal van mogelijkheden en uiteenlopende watersporten.

Ons appartement, gelegen op een boogscheut van het strand en dit winkelcentrum, biedt alle comfort voor een heerlijke vakantie.